Over YL@W

De Drijvende Kracht achter YL@W

Your Life At Work is Danielle Glasbeek. Danielle is afkomstig uit een gezin waar ontwikkeling hoog in het vaandel stond en het volgen van een universitaire opleiding een vanzelfsprekendheid was. Ook al wist zij bij aanvang van de rechtenstudie nog niet goed hoe haar carrière vorm te geven.

Zij ontwikkelde zich tot een jurist met sterke voorkeur voor de sociale component. Jarenlang was zij actief bij de Kinderrechtswinkel Amsterdam (non-profit). Mensen verder helpen in hun ontwikkeling bleek haar ding. Na ruim 12 jaar expertise aan de organisatiekant als Personeelsadviseur bij CMG en Acision, besloot zij zich volledig op de menskant te richten.

Zij volgde de Opleiding tot Master Coach & Counselor en De Nieuwe Loopbaanprofessional bij de Baak en richtte in 2008 Your Life At Work (YL@W) op. Het is haar grote passie om de brug te slaan tussen persoon, opleiding en werkervaring en deze concreet te vertalen naar een plezierige werkrichting. Danielle heeft zelf ruime ervaring in het maken van krachtige (levens)loopbaan keuzes, zo heeft zij diverse keren in de Verenigde Staten gewoond en gewerkt. Haar sterke drive om overal kansen en mogelijkheden te zien en te creëren om haar doelen te verwezenlijken, geeft zij door aan haar cliènten. The Sky is Not Limited is haar credo en dit klinkt door in haar begeleiding, die professioneel, persoonlijk en pragmatisch is. Danielle houdt van dynamiek van lichaam en geest en woont met haar zoontje in hun geboortestad Amsterdam.

De Missie
Iedereen verdient werkplezier! YL@W is bezield om zoveel mogelijk hoogopgeleide mid-career professionals te inspireren en motiveren naar een volgende carrièrestap die richting en plezier geeft.

De Visie
Je kunt te allen tijde loopbaankeuzes met impact maken.

De Kracht
De kracht van Danielle ligt in het feit dat zij het Carrièreplan 3.0 is! Haar persoonlijke benadering, scherpe analytisch-empathische inlezingsvermogen en de doortastende aanpak waarmee zij mensen vanuit haar brede professionele- en levenservaring prikkelt zorgen daadwerkelijk voor beweging.

Danielle voegt daar altijd een flinke dosis enthousiasme, betrokkenheid en humor aan toe.

Maatschappelijke Inzet

Carrière Coach op Amsterdamse vmbo’s via JINC

 

✓ Ieder kind heeft talent. Ook de meer dan 600.000 Nederlandse kinderen die opgroeien in een omgeving met veel werkloosheid en weinig rolmodellen. Daarom strijdt JINC voor een maatschappij waarin je achtergrond niet je toekomst bepaalt. Waarin íeder kind kansen krijgt.
✓ Danielle Glasbeek van Your Life At Work zet zich ruim 6 jaar in voor diverse projecten van de non-profit JINC.
✓ Danielle Glasbeek is jarenlang Carrière Coach op diverse vmbo’s in Amsterdam, zoals het Over-Y College, Bredero-College en College De Meer.
 

Danielle over haar jarenlange inzet voor JINC:

“Ik vind het enorm inspirerend om pro-actief te kunnen bijdragen aan het vergroten van arbeidskansen voor kinderen die van huis uit niet de kansen meekrijgen, die ik ooit zelf heb gehad.
Ik geniet ieder schooljaar weer van de mooie inzichten die leerlingen verkrijgen over zichzelf, hun Talenten en diverse mogelijkheden op de arbeidsmarkt!”

 

Samen-Werking

Samen-Werken en Co-Creatie

✓ Your Life At Work gelooft in Samen-Werken. Met haar Clienten, Opdrachtgevers en collega Loopbaanprofessionals.
✓ Om zoveel mogelijk mensen naar Werken met Plezier te begeleiden en tegelijkertijd de Kracht van het Betrokken Maatwerk te behouden bestaat het team van Your Life At Work uit een samenwerking met een aantal enthousiaste Collega-Professionals:
 

Mw. mr. Danielle Glasbeek

Eigenaar van Your Life At Work
✓ Enthousiaste en Resultaatgerichte Loopbaanadviseur met Léf. 
✓ Creatieve Positivist.
✓ Gedreven om jou naar de leukste baan van de wereld te begeleiden. 
✓ Scherp analytisch-empathisch “inlezingsvermogen” met ruim 20 jaar expertise. 
✓ Haar Motto: “The Sky is Not Limited”!
✓ Zij geeft samen met mw. mr. Nancy Boot van  High5 Loopbaan Advies & Coaching interactieve Inspiratiesessies en Workshops.

Mw. mr. Nancy Boot

High5 Loopbaan Advies & Coaching
✓ Aangesloten bij Noloc
✓ Ondersteunt Vrouwelijke Professionals bij het opscheppen over zichzelf om met zelfvertrouwen op weg te gaan naar sollicitatie- en netwerkgesprekken.
✓ Geeft samen met Your Life At Work, interactieve Inspiratiesessies en Workshops.

Mw. Marlies Mulder

✓ van www.schrijfzinnig.nl
✓ Communicatieadviseur
✓ Tekstschrijfster & Taaltovenaar
✓ Vormgeefster
✓ Samen met Your Life At Work de co-creator van Onderscheidend CV 3.0.